A netDesign bemutatkozik

A netDesign egy fiatal, lendületes csapatként állt össze. A netDesign csapat elsődleges célja, hogy 100%-ban minőségi munkát végezzünk, megrendelőink teljes elégedettségének elérése érdekében!

Design megoldásainkat az anyatermészet inspirálja!

A megvalósítandó projekt mérete nem számít, legyen szó akár csak arculattervezésről: logó, névjegy készítésről, de akár egy wordpress komplex weboldal készítésről, egyedi, felhasználóbarát mobilra optimalizált megoldásról, weboldal karbantartásról, stb. Mi nem teszünk különbséget, számunkra minden megrendelő fontos és mindenkit teljes odaadással, precizitással, profizmussal szolgálunk ki rövid határidővel!

A netDesign Kft. filozófiája: Megrendelőink üzleti hatékonyságának növelése különböző kompakt weboldal megoldások. alkalmazásával.

A netDesign csapat két különböző metódussal dolgozik.

webdesignessences

webdesignESSENCES
#a természet által inspirálva

Az anyatermészet inspirál bennünket: a legelejétől a végéig. Ez a módszer biztosítja, hogy ügyfeleink azt érezzék, elkészülő termékük, szolgáltatásuk barátságos, érthető bárki számára, mivel magában hordozza  a természetesség érzését.

websiteburger

websiteburger
#mint a burger

A séma olyan, mint elkészíteni egy jó hamburgert: igényesen válogatott alapanyagokból – mint a grafikai elemek – felépül egy nagy, komplex egész, rétegezve a design és a web elemeit. Szépen, egymásra épülve, egymásra téve, mint egy hamburgernél – akkor a legjobb, ha már minden benne van.

Ismerjen meg minket személyesen, vegye fel a kapcsolatot velünk akár most!

hello[kukac]netdesign.hu

+36204634335