A netDesign bemutatkozik

A netDesign egy fiatal, lendületes csapatként állt össze. Az elsődleges célunk, hogy 100%-ban minőségi munkát végezzünk, ezáltal a megrendelők teljes elégedettségét elérjük!

A megvalósítandó projekt mérete nem számít, legyen szó akár csak arculattervezésről: logó, névjegy készítésről, de akár egy komplex weboldal készítésről, egyedi, felhasználóbarát mobilra optimalizált megoldásról, … Mi nem teszünk különbséget, számunkra minden megrendelő fontos és mindenkit a megfelelő precizitással, profizmussal és komolysággal szolgálunk ki!

Filozófiánk: A különböző kompakt megoldásokat ötvözve megrendelőink üzleti hatékonyságának növelése.

A netDesign csapat két különböző metódussal dolgozik.
Érdekel, hogyan is működik? 

webdesignessences

webdesignESSENCES
#a természet által inspirálva

Az anyatermészet inspirál bennünket: a legelejétől a végéig. Ez a módszer biztosítja, hogy ügyfeleink azt érezzék, elkészülő termékük, szolgáltatásuk barátságos, érthető bárki számára, mivel magában hordozza  a természetesség érzését, közel kerülünk hozzá.

websiteburger

websiteburger
#mint a burger

A séma olyan, mint elkészíteni egy jó hamburgert: igényesen válogatott alapanyagokból – mint a grafikai elemek – felépül egy nagy, komplex egész, rétegezve a design és a web elemeit. Szépen, egymásra épülve, egymásra téve, mint egy hamburgernél – akkor a legjobb, ha már minden benne van.

Ismerjen meg minket személyesen, vegye fel a kapcsolatot velünk akár most!

kapcsolat@netdesign.hu