Hírlevél készítése

Miért jó a hírlevél? A hírlevél egy rendszeresen terjesztett publikáció általában egy, a megrendelőit érdeklő főtémáról. Egyszerűen csak “fel kell iratkozni”, és máris értesülhetünk az akciókról, hírekről, akár nyereményjátékokról, aktuális állásajánlatokról, stb.

Könnyen és gyorsan, azonnal hozzáférhető, és mivel ma már az emberek többsége nem nyomtatott, hanem online sajtóval értesül az információkról, így célszerű igényesen kivitelezett hírleveleket, mobilra, tabletre, minden platformra optimalizált hírleveleket készíttetni. Mi ebben is tudunk Önnek segíteni!

A hírlevél, mint minden a cég arculatán belül is egy névjegy. Akkor beszélhetünk jó hírlevélről, ha az illeszkedik a cég arculatába, viseli annak jeleit, megtalálható benne a logó, a cég színei, és az egyéb, rá jellemző védjegyek. Amikor valaki megnyitja a hírlevelet, így azonnal tudja, honnan érkezett, és mire számíthat.

Közösségi oldalak beintegrálása

Hírlevél készítése

Ön szeretné, hogy a cégének olyan hírlevele legyen, mely szép, a cég arculatába illik és reszponzív (azaz optimalázt mobilis eszközökre is) ? Vegye fel velünk a kapcsolatot és minimális idő alatt egy hírlevéllel lesz gazdagabb!

 

ajanlat

 

Kíváncsi rá, hogyan dolgozunk a websiteburger technikánk alapján,  vagy természetből inspirálva?

Az alábbi képekre kattintva már láthatja is:

 

buri       nature