Weboldalon kívüli (külső) keresőoptimalizálás – linképítés

A linképítés azt jelenti, hogy más weboldalak tartalmaznak releváns linkeket(hivatkozások) a kereső optimalizálandó weboldalra vonatkozóan. Ezt az egyirányú kapcsolatot a kereső motorok nagyon favorizálják, hiszen ebből lehet kiszűrni, hogy a weboldal, amire sokan hivatkoznak ténylegesen hasznos tartalmakat jelenit meg. Minden egyes hivatkozás a Google kereső motornak egy plusz pontot jelent, egy pozitív szavazat, ezáltal az oldal rangsorolása  megnőhet, tehát a weboldal előrébb kerülhet a keresési listákban.

Az sem egy elhanyagolható szempont, hogy milyen weboldalak hivatkoznak a kereső optimalizálandó weboldalra! „A lánc is csak olyan erős, mint a leggyengébb láncszem” közmondás teljes mértékben igaz, amikor a keresőoptimalizáláson belül a kapcsolat kiépítésére gondolunk. Nem oda való hivatkozással, kapcsolattal nem haladunk előre, sőt még negatív hatása is lehet a weboldalra nézve!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és engedje meg, hogy segítsünk a weboldala linképítésében, hogy az interneten minél több weboldal hivatkozzon az Ön szolgáltatásaira!

Weboldalon kívüli (külső) keresőoptimalizálás – linképítés

ajanlat

Kíváncsi rá, hogyan dolgozunk a websiteburger technikánk alapján,  vagy természetből inspirálva?

Az alábbi képekre kattintva már láthatja is:

 

buri       nature