HTML5 bannerkészítés

A weboldalak manapság az egyik legkifizetődöbb rekmlámfelületek szinte bármely cég számra. Hiszen ha valaki egy weboldalt olvasva meglát egy hirdetést, onnan csupán egy kattintásnyira van az Ön cégétől.

Nem minősülne jó befektetésnek az, ha ezeken a rekmlámfelületeken nem jelenne meg megfelelően a hirdetése. Hányszor látott már Ön webes böngészése során olyan hirdetési felületeket, amelyek nem jelenítették meg az oda szánt reklámot, valamilyen bővítmény hiánya miatt.

A már elavult flash animációs bannerekkel összehasonlítva a HTML5 nem mutat szembetűnő különbségeket. Előnye nem a megjelenésben, hanem a formátumában rejlik. Míg a flash tartalmak böngészőben való megjelenítéséhez különböző bővítmények szükségesek, addig a html5 bannerek teljesen a weboldal részévé válnak. Ezt azáltal képesek elérni, hogy ugyanazon a programozói leíró nyelven készülnek, mint maga a weboldal.

Sikerességéhez hozzá tartozik, hogy az egyes böngészők sorra veszik ki támogatott formátumaik listájából a flash bannereket.

 

HTML 5 bannerkészítés

Egy cég reklámokba való befektetése esetén nem elhanyagolható az, hogy a hirdetés mindenhol, minden böngészőn, minden számítógépen ugyanúgy megjelenjen. Hiszen minden hirdetés, amelyik nem működik rendeltetésszerűen, ablakon kidobott pénz.

Amennyiben Ön úgy gondolja, hogy meglévő webes hirdetéseit korszerűsítené, vagy most szeretne ilyen reklámfelületeket használatba venni, és ehhez html5 bannerekre lenne szüksége, keressen minket bizalommal!

ajanlat

 

Kíváncsi rá, hogy a grafikai tervezést, hogy készítjük a websiteburger technikánk alapján,  vagy természetből inspirálva?

Az alábbi képekre kattintva már láthatja is:

 

buri       nature