Gratulálok, sikeresen jelentkeztél a webinárra!

Popa Raluca - netDesign Kft.

Fontosabb információk:

 

  • Minden tudnivalót elküldtem e-mailben, de itt is megtalálod a részleteket: Időpont: 2024.05.12 10:00-11:00
  • Helyszín: e-mailben megkapod majd a csatlakozási linket az online előadáshoz (a számítógépeden vagy a mobilodon nézheted, otthonról)
  • Lesz kérdezési lehetőség, ezért jó, ha élőben jelen tudsz lenni Írd be a naptáradba az időpontot, hogy biztos ne csússz le róla! (Kattints ide!)
  • Próbálj meg egy nyugodt helyre elvonulni, ahol lehetőleg senki sem zavar meg – így tudod kihozni az előadásból a maximumot!

Találkozunk 2024. május 12-én 10:00 -től 11:00-ig!

UI: Figyeld a postaládádat!
(Ha nem kapod meg, keresd meg a Promóciók vagy spamek között. Annak érdekében, hogy biztosan megkapd, érdemes megtenned a következő lépéseket:

Ha Gmail-t használsz, lépj a Közösségi/Promóciók fülre, és ha ott találod a levelemet, akkor húzd át az Elsődleges/Primary/Inbox fül alá, ezzel tanítva arra Gmailt, hogy szeretnéd megkapni a tőlem érkező levelet.

Add hozzá a leveleződben a hello@netdesign.hu és a webinar@netdesign.hu címet a címlistádhoz (Address Book, Contacts, Contact List attól függően mit használsz)

Amennyiben így sem találod, akkor nézd meg a leveleződ Spam/Levélszemét fiókját, nem került-e oda a levél véletlenül. Ha még így sem találod, akkor írj nekem a fenti címek valamelyikére.