A netDesign bemutatkozik

A netDesign egy fiatal, lendületes csapatként állt össze. Az elsődleges célunk, hogy 100%-ban minőségi munkát végezzünk, ezáltal a megrendelők teljes elégedettségét elérjük!

A megvalósítandó projekt mérete nem számít, legyen szó akár csak arculattervezésről: logó, névjegy készítésről, de akár egy komplex weboldal készítésről, egyedi, felhasználóbarát mobilra optimalizált megoldásról, … Mi nem teszünk különbséget, számunkra minden megrendelő fontos és mindenkit a megfelelő precizitással, profizmussal és komolysággal szolgálunk ki!

Filozófiánk: A különböző kompakt megoldásokat ötvözve megrendelőink üzleti hatékonyságának növelése.

Kedves látogató, 

 

a netDesign Kft. ügyvezető igazgatója vagyok.

Személyesen ügyelek minden projektnél arra, hogy a közös munka végeredménye a lehető legszínvonalasabb legyen. Teljes felelősséget vállalok minden projekt esetén, igyekszem biztosítani a kölcsönös bizalom alapjait.

Remélem, a jövőben lesz lehetőségem Önnek bebizonyítani fentebb tett ígéreteimet!
Amennyiben szeretné,hogy mihamarabb megvalósítsuk elképzeléseit, kérem jelentkezzen telefonon, illetve e-mailben, vagy akár közvetlenül a kapcsolat oldalon is!

Szép napot kívánok!

Luca

A netDesign csapat két különböző metódussal dolgozik.
Érdekel, hogyan is működik? 

webdesignESSENCES
#a természet által inspirálva

Az anyatermészet inspirál bennünket: a legelejétől a végéig. Ez a módszer biztosítja, hogy ügyfeleink azt érezzék, elkészülő termékük, szolgáltatásuk barátságos, érthető bárki számára, mivel magában hordozza  a természetesség érzését, közel kerülünk hozzá.

websiteburger
#mint a burger

A séma olyan, mint elkészíteni egy jó hamburgert: igényesen válogatott alapanyagokból – mint a grafikai elemek – felépül egy nagy, komplex egész, rétegezve a design és a web elemeit. Szépen, egymásra épülve, egymásra téve, mint egy hamburgernél – akkor a legjobb, ha már minden benne van.

Ismerjen meg minket személyesen, vegye fel a kapcsolatot velünk akár most!

Kapcsolati űrlap

1 + 3 =